Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчук вирішив, що його виганяють з партії

Субота, 14 жовтня 2006, 15:41

Нардеп Микола Катеринчук вважає, що дискредитаційну кампанію проти нього розв`язано з наміром усунути його від обов`язків голови виконкому "Народного Союзу Наша Україна" напередодні з`їзду партії.

За його словами, сама поява таких заяв з боку керівника інформаційного управління НСНУ Тетяни Мокріді "означає початок кампанії проти Катеринчука".

"Перед з`їздом НСНУ [21 жовтня] керівництво партії хоче прибрати мене з поста голови виконкому, а, може, і взагалі виключити з партії", – сказав депутат у суботу в інтерв’ю УНІАН.

При цьому Катеринчук зазначив, що таке прагнення зумовлене його позицією як ярого супротивника переговорів з антикризовою коаліцією і Партією регіонів.

"Тепер, коли переговори про створення широкої коаліції провалилися, а фракція "Наша Україна" перейшла в опозицію, моя присутність в партії для її керівництва - як більмо в оці, як нагадування про непослідовність їх позиції. Вони бояться, що перед з`їздом НСНУ частина партійців підтримає мене, а це зашкодить їхньому контролю над партією", – сказав Катеринчук.

Водночас Катеринчук спростував інформацію про фінансові труднощі, що виникли в НСНУ, і про закриття регіональних офісів партії, зауваживши при цьому про наявність певних труднощів, "які розв`язуються".

Він додав, що у разі не підтвердження Мокріді своїх заяв має намір подати до суду за умисне розповсюдження неправдивої інформації.

Як повідомлялося, 13 жовтня Мокріді заявила про початок інформаційної атаки проти партії напередодні з`їзду "Народного Союзу Наша Україна".

Вона не виключила, що джерело цієї атаки знаходиться всередині партії. Так вона прокоментувала заяву директора агентства "Мартін груп" Тараса Березовця щодо фінансової кризи в НСНУ, зроблену, зокрема після зустрічі з Катеринчуком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
Усі новини...