Через півтора місяці владу Ющенка поширять на всю Україну

Неділя, 15 жовтня 2006, 15:25

Упродовж 1-1,5 місяця Секретаріат президента завершить процедуру призначення на вакантні посади голів райдержадміністрацій в Україні.

Про це, перебуваючи на Сумщині, повідомив глава Секретаріату Віктор Балога.

Наявність сьогодні близько 50 вакансій на посадах голів РДА він пояснив тим, що після минулих виборів до органів місцевого самоврядування багато голів РДА перейшли працювати в районні ради і не всі звільнилися одразу з попередніх посад.

"Тому процес призначення йде до цього часу. Ця процедура триває близько 1,5 місяця. Але якщо не заповнених вакансій залишиться на рівні 5-7%, то вважається, що це нормально", - сказав Балога.

Також Балога повідомив, що всі голови облдержадміністрацій працюють і найближчим часом "абсолютно нічого у кадрових змінах тут не передбачається".

Розповідаючи про рішення уряду з пропозицією звільнення п’яти голів ОДА, Балога повідомив, що Секретаріат цю пропозицію прийняв, отримав доручення від президента, внаслідок чого в цих п’яти регіонах працюють комісії.

Як повідомлялося, нещодавно Кабмін порушив питання про доцільність перебування на своїх посадах голів п`яти облдержадміністрацій: Полтавської Валерія Асадчева, Тернопільської Івана Стойка, Харківської Арсена Авакова, Херсонської Бориса Сіленкова і Чернігівської Миколи Лаврика.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування