Тарасюк передумав їхати до Лукашенка

Понеділок, 16 жовтня 2006, 10:37

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк скасував візит до Білорусі, де він у Мінську мав взяти участь у засіданні Ради міністрів закордонних справ країн-учасниць СНД.

Як повідомили у прес-службі МЗС України, відміна візиту пов’язана зі змінами у робочому графіку міністра, передає УНІАН.

Замість Тарасюка у засіданні Ради міністрів закордонних справ країн-учасниць СНД візьме участь заступник міністра закордонних справ Володимир Огризко.

Також Огризко візьме участь у зустрічі президента Білорусі Олександра Лукашенка з керівниками делегацій Ради міністрів закордонних справ СНД.

Як повідомлялося, сьогодні на засіданні Ради міністрів закордонних справ країн-учасниць СНД у Мінську планується підписати 15 документів.

Передбачається, що у ході засідання 15 документів, які вже пройшли опрацювання у державах-учасницях та були погоджені під час експертних засідань, будуть підписані без обговорення.

До порядку денного засідання внесено 20 питань. Зокрема, 5 документів виноситься на обговорення, у тому числі ініційований Україною проект Заяви глав держав-учасниць СНД щодо активізації співробітництва у боротьбі з незаконною міграцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування