У президію "Нашої України" прийдуть нові люди, але сенсацій не буде

Понеділок, 16 жовтня 2006, 13:34

Народний депутат Петро Порошенко не виключає, що на наступному з'їзді до президії "Нашої України" будуть обрані нові люди.

При цьому він порадив не очікувати сенсацій від з'їзду, повідомляє прес-служба "Нашої України".

За його словами, "на жаль, багато сил зацікавлено в тому, щоб зробити атаку на партію у власних, піарівських, інтересах".

"Я впевнений у тому, що з’їзд пройде конструктивно, відбудеться відверта і щира розмова. Я не думаю, що від з’їзду слід очікувати сенсацій, але відповідної щирої розмови, яка дозволить зміцнити партійні позиції в суспільстві, визначити стратегічні напрямки", - зазначив Порошенко.

"Допускаю, що до президії увійдуть нові люди, але для них це не має бути самоціллю", - сказав він.

Інша "нашоукраїнка", губернатор Київщини Віра Ульянченко висловила сподівання, що "з’їзд пройде згуртовано, і ми не будемо демонструвати суспільству ніякого розколу".

"Думаю, з’їзд буде досить бурхливим і проходитиме, так би мовити, не за сценарієм. Але становлення нашої політичної сили ще тільки відбувається, це непростий період, тому "бурхливі" настрої у партії на другому році її політичного життя – річ звичайна", - сказала вона.

"Сподіваюся, що розколу в партії не відбудеться і, що найголовніше, "Наша Україна" знайде свій шлях і свої теми, які дадуть змогу об’єднати, зцементувати партію. Думаю, зміни в президії і в раді партії будуть обов’язково. І достатньо кардинальні", - вважає Ульянченко.

Член президії "Нашої України" Микола Мартиненко від з’їзду партії "Наша Україна" очікує "відвертої розмови".

"Ми плануємо обговорити дуже широке коло актуальних питань. Остаточний порядок денний розглядатиме і затверджуватиме рада партії у четвер", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...