Івченко думає про повернення в "Нафтогаз"

Понеділок, 16 жовтня 2006, 14:04

Екс-голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко не виключає можливості свого повернення на цю посаду.

"Якщо буде вестись і далі така безхребетна і непрофесійна переговорна політика керівництвом паливно-енергетичного комплексу, то я, безумовно, буду протистояти цьому. Я не виключаю, що можу повернутись", - сказав він в інтерв'ю Бі-Бі-Сі.

При цьому Івченко зауважив, що "впровдож двох місяців я нічого не коментував, що відбувалося в газовій сфері чи паливно-енергетичному комплексі".

"Я хотів подивитися, як будуть діяти і виконувати обіцянки ті, хто прийшов до керівництва міністерством та "Нафтогазом" зараз і, власне, був там і до мене", - пояснив депутат.

"Обіцянок вони не виконують і далі я буду коментувати ці речі, тому що я переконався, що те, що відбувається у паливно-енергетичному комплексі не йде на користь Україні", - додав він.

На питання, чи сприятиме наведенню ладу в газово-енергетичній сфері, на думку Івченка, секретар РНБО Віталій Гайдук, той відповів, що вважає призначення Гайдука "адекватним".

"Він людина професійна і я певен, що він зможе розібратися у паливно-енергетичному комплексі. Від цього комплексу безпосередньо залежить енергетична безпека держави, і я гадаю, він як професіонал зможе дати оцінки: що зробили ми для цієї безпеки, і що робиться сьогодні", - додав екс-голова "Нафтогазу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування