Янукович бачить Україну в СОТ після Нового року

Понеділок, 16 жовтня 2006, 15:12

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає за необхідне за останні місяці цього року вирішити всі питання щодо підготовки вступу України до СОТ.

Про це він заявив під час виступу на засіданні Координаційної ради коаліції парламентських фракцій і Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За словами Януковича, Верховна Рада має прискорити розгляд і ухвалення законопроектів, пов'язаних з набуттям членства в СОТ.

"Прийняття цих законів дасть змогу Україні вже у січні-лютому 2007 року приєднатися до Світової організації торгівлі", - зазначив прем'єр.

Крім стану підготовки вступу України до СОТ, координаційна рада також розглянула спільні проекти законів "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики України" і "Про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти", а також низку організаційних питань.

Прем'єр зазначив, що уряд буде активно підтримувати ухвалення цих законопроектів, оскільки вони дадуть змогу впорядкувати роботу органів влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...