Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі хочуть посадити всіх за новий круглий стіл

Вівторок, 17 жовтня 2006, 10:27

Партія регіонів закликає відновити проведення всеукраїнського круглого столу за участю представників усіх гілок влади, політичних сил і громадськості.

Відповідну заяву з трибуни Верховної ради у вівторок зачитав депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

За його словами, круглий стіл потрібен для того, щоб "разом обговорити і виробити консенсусне бачення" взаємодії всіх гілок влади.

"Ми разом зробимо історичний крок... Суспільство нарешті буде знати, хто за що і в якому обсязі відповідає", - сказав Мірошниченко.

"Ми стабілізуємо політичний процес і попередимо виникнення чимало проблем", - додав він.

Мірошниченко також наголосив на необхідності проведення "в найкоротший термін" другого етапу політичної реформи щодо місцевого самоврядування.

За його словами, існування двох варіантів законопроекту про Кабінет міністрів – урядового та президентського – є потенційним простором для конфлікту.

"Необхідно покласти край сутичкам на тему, хто кому що винен у відносинах секретаріату президента і уряду... Необхідно завершити період кулуарних сутичок", - сказав депутат.

Водночас він наголосив, що антикризова коаліція, Партія регіонів та Кабмін "готові до конструктивної співпраці з президентом і всіма конструктивно налаштованими політичними силами".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування