Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз відмовив Тимошенко у привілеї

Вівторок, 17 жовтня 2006, 10:35

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що спікер Олександр Мороз утискає опозицію.

Про це вона заявила з трибуни парламенту у вівторок.

"Сьогодні вранці ми звернулися до Олександра Мороза, як до голови ВР і передали йому список всіх прізвищ з підписами. Як це передбачено регламентом про створення депутатського об'єднання "Парламентська опозиція", - зазначила вона.

"І попросили від антикризової коаліції зробити маленьку деталь - оголосити з трибуни про створення депутатського об'єднання "Парламентська опозиція", - сказала Тимошенко і додала, що в цьому було відмовлено.

"Не тільки закон про опозицію, не тільки якісь демократичні процедури, навіть елементарна річ, як оголошення депутатської парламентської опозиції і те такої привілеї в нас немає", - наголосила вона.

Тимошенко також заявила про те, що бюджетний процес на 2007 рік зірвано, оскільки розгляд цього законопроекту перенесено на 30 жовтня.

"Цей професійний уряд просто не може звести балансу і перекладає розгляд бюджету. А потім скомкають до голосування одночасно в першому, другому і третьому читаннях та протягнуть з усіма антисоціальними програмами", - наголосила вона.

Тимошенко також закликала депутатів проголосувати законопроект про скасування пільг депутатам. Вона додала, що законопроект не пройшов минулого сесійного тижня, оскільки Партія регіонів і частина "Нашої України" не проголосували за нього.

У свою чергу Мороз відкинув звинувачення Тимошенко. "Сталося те, що всі знають – є представники опозиції одні є інші. Звинувачення на мій погляд безпідставні", - сказав він.

Він також висловив упевненість, що бюджет "буде збалансований, соціально-зорієнтований і своєчасно прийнятий".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування