Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов пропонує "Нашій Україні" створити опозиційний уряд і поділити посади

Вівторок, 17 жовтня 2006, 11:41

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов не бачить сенсу у створенні конфедерації опозиційних сил, про що заявляє "Наша Україна".

"Мені здається, що це (створення конфедерації) – просто якісь політичні викрутаси, які не мають нічого спільного з реальною політичною роботою", - сказав Турчинов журналістам у парламенті у вівторок.

Він переконаний, що якщо "Наша України" ухвалила остаточне рішення про перехід в опозицію і дійсно збирається відкликати своїх міністрів з уряду Віктора Януковича, то немає "жодних перешкод для нормальної опозиційної роботи".

Турчинов також вважає, що "можна було б створити опозиційних уряд на основі тексту угоди про створення коаліції демократичних сил".

"Пам’ятаєте, була така угода, і мені невідомо, щоб "Наша Україна" відкликала свої підписи з-під цього документу. На його основі можна було б створити опозиційний уряд та навіть посади розподілені", - сказав він.

Також Турчинов не вважає за доцільне створювати нові формати опозиції.

"Вони призведуть тільки до посміховиська, уже достатньо словесної еквілібристики. Треба працювати, для цього є всі підстави", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...