Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко попросив Тарасюка не політизувати його переговори з Москвою

Вівторок, 17 жовтня 2006, 20:37

Порядок узгодження позиції України на газових переговорах з Росією сьогодні нічим не відрізняється від дій двох попередніх урядів.

Так прес-служба Мінпаливенерго прокоментувала, критику МЗС, що пролунала у вівторок на його адресу про недостатнє інформування про хід газових переговорів.

"Єдине, чим відрізняється сьогоднішня ситуація, це те, що новому уряду вдалося переломити негативні тенденції, і партнерство України з Росією в енергетичній галузі розвивається в конструктивному руслі", - підкреслили в прес-службі.

На її думку, про це свідчить збереження ціни імпорту природного газу $95 за тис. куб. м до кінця 2006 року і формування бездефіцитного балансу постачань газу на наступний рік.

"Мінпаливенерго вважає задачею національного значення припинення спроб політизації цього питання і висловлює надію, що ця позиція буде з розумінням сприйнята суспільством і політичними колами. Ми впевнені, що результати переговорів будуть відповідати національним інтересам нашої країни", - заявили в прес-службі.

Як відомо, прем'єр Віктор Янукович прогнозує завершення переговорів з Росією про постачання газу на 2007 рік до кінця жовтня.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...