Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" можуть віддати всю квоту "Нашої України" людям президента

Середа, 18 жовтня 2006, 12:47

У випадку виходу з уряду міністрів, представлених за квотою "Нашої України", на їхні місця можуть бути введені люди, запропоновані президентом.

Таку думку висловив член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл, повідомляє прес-служба "Регіонів".

"Думаю, звільнення міністрів зараз буде йти за принципом, хто влаштовує, а хто не влаштовує Ющенка", - зазначив депутат.

"Якщо ми вийдемо на дуже гарний діалог із президентом, то будемо змушені зробити йому серйозні поступки. Вони будуть полягати в тому, що його кадрові інтереси будуть забезпечені стовідсотково", - сказав Чорновіл.

Він пояснив, що "ті міністри, які могли би бути за квотою "Нашої України", зараз будуть за квотою трьох фракцій, які входять у коаліцію, але вони будуть від президента".

"Це означає, що принаймні та група міністрів, що зараз від "Нашої України", або залишаться, або на їх місце прийдуть люди, яких запропонує президент. Ми за них проголосуємо", - додав депутат.

На думку Чорновола, "зараз історія з міністрами зводиться до розмови про те, з ким вони будуть працювати: із президентом або з Романом Безсмертним...".

"Думаю, що членство міністрів у партіях, які пішли в опозицію, – це повний нонсенс!", - заявив депутат.

"Ніхто нікому не каже вступати в Партію регіонів, СПУ або КПУ. Цього не потрібно. Але, принаймні, на час виконання своїх обов'язків міністрів вони повинні призупинити своє членство в НСНУ – для того, щоб не було дуалізму в їхніх позиціях", - додав Чорновіл.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування