Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" все ще домовляється з януковичами про коаліцію?

Середа, 18 жовтня 2006, 13:39

Міністр у справах сім’ї і молоді Юрій Павленко вважає, що ще зберігається можливість створення широкої коаліції в парламенті за участі блоку "Наша Україна".

В інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у середу Павленко не зміг назвати терміни відставки міністрів, які пройшли в уряд від блоку "Наша Україна", відзначивши, що продовжуються консультації з антикризовою коаліцією.

"Я не можу виключати, що буде знайдено шлях реалізації Універсалу через закон, через рішення уряду, а також створення коаліції національної єдності", - сказав він.

Водночас міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко в інтерв'ю журналістам повідомив, що на нинішньому етапі проходять консультації міністрів від блоку "Наша Україна" з колегами-міністрами щодо подачі заяв про відставку до Верховної Ради.

"Зараз йде процес консультацій з колегами-міністрами", - заявив Поляченко, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За його словами, вирішується питання, яким чином міністри від "Нашої України" підуть у відставку – кожен окремо або колективно.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...