Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луценка гранати не вистачило. Тільки на його заступника

Середа, 18 жовтня 2006, 13:47

Правоохоронні органи поки не порушують кримінальну справу стосовно фермера з Миколаївської області Сергія Архипова, який із гранатою в руках вимагав у середу під будівлею Генпрокуратури зустрічі з міністром внутрішніх справ.

За повідомленням співробітників МВС України, з Архиповим зустрівся перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов. Вони домовилися з'ясувати обставини та причини, які підштовхнули Архипова на такий "надзвичайний крок", повідомляє УНІАН.

Раніше зазначалося, що під будівлею Генпрокуратури в Києві невідомий чоловік, погрожуючи гранатою, вимагає зустрічі з міністром внутрішніх справ. 

Журналістам невідомий чоловік представився як Архипов Сергій Олександрович, 50 років, фермер з Миколаївської області, повідомляла Ліга.

Станом на 14.39 представники СБУ і Міністерства внутрішніх справ завели Архипова в приміщення Генпрокуратури нібито на прийом до генпрокурора або його заступника.

Поки чоловіка супроводжували в приміщення ГПУ, навколо зібралися пікетники, що підтримували його словами: "Серьожа, не здавайся. Серьожа, ми з тобою".

По дорозі чоловік з вибухівкою повідомив журналістам, що стосовно нього Генпрокуратура тричі порушувала кримінальні справи, але потім визнавала, що вони порушені безпідставно.

На питання, чи є в нього вибухівка, чоловік відповів: "Компонент азот. Ви знаєте, що всі шахтарі працюють незаконно із селітом". Він також сказав, що йде до першого заступника генпрокурора Сергія Винокурова.

Кілька людей, що із плакатами стояли біля будівлі Генпрокуратури, сказали, що в Архипова із собою вибухівка, і він був готовий себе підірвати.

За словами одного з пікетників, Сергія Хайло з Дніпропетровська, Архипов є професійним сапером, і в нього вже були спроби підірвати будинок Міністерства аграрної політики кілька років тому.

Хайло також підтвердив, що Архипов є фермером, якого "пограбували і діяльність якого хочуть закрити".

Крім того, останньою краплею, що змусила Архипова піти на такий крок, стало, за словами Хайло, побиття його сина представниками криміналітету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...