Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" і БЮТ працюватимуть на розпуск парламенту?

Середа, 18 жовтня 2006, 14:44

Якщо не буде ухвалено законів про опозицію та про регламент, опозиція працюватиме виключно на розпуск парламенту.

Про це в інтерв'ю УНІАН заявив голова політвиконкому "Нашої України" Микола Катеринчук.

"Я думаю, якщо опозиція не отримає законодавчо визначених цивілізованих умов свого існування, то працюватиме виключно на проведення дострокових парламентських виборів", - зазначив він.

Стосовно заяви "Нашої України" про перехід в опозицію Катеринчук сказав, що "рішення, оголошене Безсмертним остаточне". "Принаймні до з'їзду, а з'їзд його закріпить. Отже, задля того, щоб його скасувати, потрібно буде провести новий з'їзд", - додав він.

При цьому Катеринчук ще раз наголосив на тому, що "президент має прийти на з'їзд та очолити партію реально". "Президент має спиратися на партію "Наша Україна", незважаючи на внутрішньопартійну кризу. Від цього виграє і президент, і партія, і суспільство", - додав депутат.

Стосовно можливості звільнення його з посади, яку він обіймає в партії, Катеринчук сказав: "За моє звільнення мають проголосувати делегати. Якщо воно й вирішене, то тими представниками керівництва, чиї помилки призвели до різкого зниження впливу партії в суспільстві".

На зауваження про Олександра Третьякова, який натякав, що Катеринчук торгує обличчям і що його суворо питатимуть про те, що він зробив на своїй посаді за півтора роки, депутат відповів: "Я взагалі не вважаю Третьякова серйозним політиком і його дурниці не збираюся коментувати".

"У нього є до мене особисте ставлення і тільки ним диктуються оцінки щодо мене й моєї роботи", - додав депутат.

За словами Катеринчука, "ситуація в партії загострилася після того, як чотирнадцять членів нашої фракції, у тому числі й Третьяков, проголосували за прем'єр-міністра Януковича, не маючи на це мандата від партії".

"Тому що в нас було рішення ради партії про неучасть у коаліції у форматі Партія регіонів-КПУ-Соцпартія. Я поставив питання про недоцільність перебування в партії цих осіб", - пояснив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...