Колеги Колесникова захистили його від нападок і наїхали на Луценка

Середа, 18 жовтня 2006, 17:58

Донецьке обласне відділення Партії регіонів вважає безпідставним обвинувачення на адресу Бориса Колесникова з боку Костянтина Воробйова.

"17 жовтня Воробйов у черговий раз зробив спробу дискредитувати народного депутата Бориса Колесникова, звинувативши його в тиску і перешкоджанні діяльності "підзвітних" йому структур. Масштаби брехні і цинічної неправди з боку Воробйова давно вже вражають навіть бувалих людей", - йдеться в заяві прес-служби Донецького відділення Партії регіонів.

"Узагалі, на батьківщині Воробйова називають не інакше як "донецький Паніковський". Його хитромудрі "комбінації" у багатьох випадках не мали і не мають аналогів в Україні", - зауважують "регіонали".

Прес-служба зазначає, що офіс рекламного агентства "Кардинал", що обслуговував фонд Воробйова "Золотий Скіф", орендував приміщення в центральному районі Донецька за ціною в 13 копійок за квадратний метр.

У результаті за офіс розміром у кілька сотень квадратних метрів від фірми "Кардинал" у міський бюджет щомісяця надходила сума, рівна 400 грн.

"Коли ж комунальне підприємство "Служба єдиного замовника Київського району м. Донецька" домоглося, нарешті, через суд від ТОВ "Кардинал" повернення приміщення, то Воробйов відразу побачив тут горезвісну "руку Колесникова" і зібрав з цього приводу прес-конференцію", - відзначають "регіонали".

Прес-служба нагадує, що після зміщення 2003 року зборами засновників БФ "Золотий Скіф", Воробйова з посади виконавчого директора цієї організації, він протягом трьох років цілеспрямовано "намагається дискредитувати Бориса Колесникова, періодично випускаючи в ЗМІ порції бруду".

"Помста Воробйова викликана тією обставиною, що саме Колесников розкрив факти зловживань колишнього директора БФ "Золотий Скіф", - відзначає прес-служба.

Вона також звертає увагу міністра внутрішніх справ на те, що Воробйов був оголошений у розшук, у зв'язку з крадіжкою ним печаток, штампів, бухгалтерських і фінансових документів фонду "Золотий Скіф".

"Юрій Віталійович, відкрийте очі! Людина, яку ви розшукуєте, знаходиться в Києві і проводить прес-конференції. Утім, у нас є великі сумніви в тому, що голова МВС почне стосовно Воробйова будь-які дії", - заявляє прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування