Тимошенко викликає міністрів Януковича на килим до парламенту

Четвер, 19 жовтня 2006, 10:21

Фракція Блоку Юлії Тимошенко вимагає заслухати у Верховній Раді звіт уряду про стан підготовки житлово-комунальних господарств до початку опалювального сезону.

Про це йдеться у заяві БЮТ, поширеній прес-службою блоку у четвер.

БЮТ також звинувачує уряд у зриві опалювального сезону і виявився "неспроможним" "в терміновому порядку забезпечити теплопостачання".

"Унаслідок непрофесійності та некомпетентності уряду житлово-комунальне господарство виявилося абсолютно не готовим до запуску опалення в передбачені строки", - йдеться в заяві.

"Сьогодні стала зрозумілою недолугість і неправдивість запевнень уряду про готовність до опалювального сезону на міфічні 98%", - йдеться в документі.

"Замість реальних дій, ефективного менеджменту з приведення в стан готовності котелень і забезпечення комунальної сфери необхідним паливом, прем’єр Янукович розповідав байки про створення якихось штабів і газові домовленості, воював з губернаторами і пенсіонерами", - йдетеся в заяві БЮТ.

БЮТ також нагадав, що антикризова коаліція скасувала мораторій на підвищення ціни на житлово-комунальні послуги, "навздогін подарувавши населенню холод у квартирах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування