Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко хоче звільнити ще й Гриценка з Тарасюком

Четвер, 19 жовтня 2006, 15:00

Антикризова коаліція може звільнити міністра оборони Анатолія Гриценка та міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, якщо вони самі не напишуть заяви.

Про це журналістам заявив лідер Компартії Петро Симоненко у четвер.

За його словами, під час зборів ради коаліції наступного тижня він вимагатиме, щоб вищезазначені міністри відзвітувалися "про виконання ними програми антикризової коаліції".

"Не може так бути, що міністр оборони в умовах, коли уряд працює над покращенням відносин з Росією, займається провокаціями – торгівлею зброї у Грузії, а потім питає, чому в нас тарифи зростають", - сказав він.

Також, за його словами, у діяльності міністра оборони мають розібратися правоохоронні органи, оскільки "не випадково Міністерство оборони так шалено намагається спростувати інформацію про торгівлю танками, літаками, ракетними комплексами в Грузію".

Коментуючи загальну ситуацію з відставкою міністрів-нашоукраїнців, Симоненко зазначив, що комуністи на раді коаліції ініціюватимуть звільнення всіх помаранчевих міністрів навіть в тому разі, якщо хтось з них відкличе заяви у визначений термін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування