"Наша Україна" прикрила Гриценка своєю широкою груддю

Четвер, 19 жовтня 2006, 17:07

"Наша Україна" засуджує політичний та інформаційний тиск на міністра оборони Анатолія Гриценка з боку Компартії та Генпрокуратури.

Про це йдеться у заяві "Нашої України", що оприлюднена на сайті блоку.

"Наша Україна" рішуче засуджує політичне та інформаційне цькування міністра оборони Анатолія Гриценка, яке здійснюють Компартія, а також Генеральна прокуратура", - зазначається в документі.

"Ми вважаємо Анатолія Гриценка послідовним і чесним високопосадовцем, який професійно виконує свої обов'язки та неухильно дотримується курсу зовнішньої та внутрішньої політики президента Віктора Ющенка", - додається у заяві блоку.

"Наша Україна" зауважує, що "за період свого перебування на посаді міністра оборони, Гриценко неодноразово демонстрував високу результативність щодо модернізації Збройних Сил України, боротьби з корупційними схемами в лавах армії, відпрацюванні оперативно-тактичних завдань різними військовими підрозділами".

"А головне – у підготовці низки заходів щодо інтенсивної інтеграції нашої держави у євроатлантичні структури", - підкреслюють у блоці.

Спробу окремих політичних сил усунути Гриценка від очолювання оборонного відомства "Наша Україна" розцінює як "злочинне зазіхання на конституційні повноваження президента призначати міністрів за власною квотою, а також як намір здійснити ревізію зовнішньополітичного курсу країни".

"Наша Україна" вважає, що напади на Гриценка є "реакцією на його принципову позицію в питаннях інтеграції України в НАТО, системних армійських реформ та антикорупційної діяльності".

Як відомо, раніше лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що антикризова коаліція може звільнити міністра оборони Гриценка та міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, якщо вони самі не напишуть заяви.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News