Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Два телеканали запропонували демонструвати дуель Гриценка і Медведька

П'ятниця, 20 жовтня 2006, 11:20

Телеканали "1+1" і "5-й канал" запропонували свій ефір для проведення теледебатів між міністром оборони Анатолієм Гриценком і генеральним прокурором Олександром Медведьком.

Як повідомили у прес-службі Міноборони, Гриценко щиро подякував керівництву цих телеканалів за надану можливість і підтвердив свою готовність взяти участь у теледебатах.

Гриценко висловив сподіваня й очікує, що і Медведько також погодиться на зустріч з ним у прямому ефірі, повідомляє Обком з посиланням на Уніан.

Як повідомлялося, 19 жовтня, Гриценко запропонував Медведьку провести теледебати щодо ситуації у ЗСУ і Генпрокуратурі.

"Громадяни України мають право на одержання повної й об'єктивної інформації про ситуацію як у Збройних Силах, так і в Генпрокуратурі. Їм недостатньо дозованих і упереджених по своїй суті повідомлень прес-служби Генпрокуратури", - заявив Гриценко.

Зі свого боку, сказав міністр, він готовий оприлюднити факти, документи і задати низку питань, на які Медведьку буде непросто відповісти.

"Вислухавши наші аргументи, громадськість визначиться – хто бореться, а хто імітує боротьбу з корупцією", - сказав міністр.

18 жовтня представники ГПУ розкритикували Міноборони за неефективну боротьбу з корупцією і злочинністю у Збройних Силах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: