Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко порадила Безсмертному очолити ООН

П'ятниця, 20 жовтня 2006, 12:41

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що "Наша Україна" повинна остаточно визначитись в опозиції вона чи у владі для того, щоб ця політична сила могла надалі працювати.

Про це Тимошенко заявила під час прес-конференції у п’ятницю.

"Вони самі між собою розібратися не можуть, і, можливо, вони завтра визначать, хто їх лідер, з ким і коли вони створюють опозицію, чи можливо вони продовжать переговори про створення широкої коаліції", - сказала вона.

"Ніхто не знає, що взагалі далі відбуватиметься, бо "Наша Україна" це чемпіон переговорного процесу. Таких тривалих переговорів на всі теми ще не вела жодна політична сила", - зазначила вона.

Тимошенко сказала, що їй це все нагадує мексиканський серіал.

"Коли зранку вся країна вмикає телебачення, із захопленням дивиться новини і думає, подасть Хуан-Педро у відставку, чи ні, буде Антуан якийсь продовжувати переговори чи ні?" – зазначила Тимошенко.

"Ви знаєте, це вже просто смішно", - додала вона.

За словами Тимошенко, було б добре, якби під час з’їзду "Нашої України" було оголошено про створення єдиної опозиційної сили.

"І не потрібно їй давати якихось гучних назв – "Конфедерація опозиційних сил", або "Європейська Україна", - сказала вона.

На думку Тимошенко, час гучних назв вже завершився і потрібно думати "не як гучніше назвати, а як гучніше робити".

"А якщо про гучні назви думати, то можна наприклад назвати "Об’єднана опозиція наших". Треба порадити це зробити Безсмертному і скорочено ООН виходить. Власне, для справи це нічого не дасть, але Роман Петрович тоді був би генеральним секретарем", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування