Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний попрощався з повноваженнями в "Нашій Україні"

Субота, 21 жовтня 2006, 12:12

Голова ради партії "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє, що віднині фактично він втратив свої повноваження.

Про це Безсмертний повідомив журналістам, відповідаючи на питання, чому він не подав у відставку після критики з боку Ющенка на адресу керівництва "Нашої України" під час з'їзду у суботу.

"З моменту проведення звітно-виборчого з'їзду всі керівні органи "Нашої України" втрачають свої повноваження. Тому немає сенсу подавати у відставку будь-яким керівним органам партії", - додав Безсмертний.

Він повідомив, що до проведення другого етапу з'їзду запропонує іншу кандидатуру на посаду голови оргкомітету.

Безсмертний додав, що бачить позитивні сторони суботнього з'їзду. "Я радий, що сьогоднішній день дав відповідь на питання, з якою політичною силою ототожнює себе президент Ющенко. Президент чітко показав, куди має рухатися партія", - сказав він.

Коментуючи ситуацію в "Нашій Україні", він згадав крилатий вислів: "Яку б партію ми не будували, у підсумку виходить КПРС".

Безсмертний повідомив, що засідання ради партії не буде проводити у суботу, а лише наступної середи, оскільки зараз ситуація є надто емоційною.

Коментуючи оголошення в роботі з'їзду перерви, Безсмертний сказав, що підготовлені на суботу проекти рішень не відповідають баченню президента.

"Ми пішли на оголошення перерви, щоб за основу взяти завдання, поставлені президентом, і рада підготує зміни до статуту і програму партії, а також проекти рішень щодо керівних органів "Нашої України", - сказав Безсмертний.

Говорячи про нинішній свій статус у партії, він відповів: "Я – виконуючий обов’язки голови ради "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування