Катеринчук ледве умовив делегатів з'їзду роз'їхатися

Субота, 21 жовтня 2006, 13:37

Після оголошення перерви в роботі з'їзду "Народного Союзу Наша Україна" деякі делегати не погодилися з таким рішенням і залишалися в залі для продовження з'їзду.

У залі було прийняте рішення оголосити 40-хвилинну перерву в роботі з'їзду і після наради з радою партії продовжити його роботу.

Однак після виступу одного з керівників партії Миколи Катеринчука, ім'я якого стоячи скандували делегати, вони погодилися на перерву на три тижні.

"Перерва технологічно дуже потрібна для того, щоб прояснити всі позиції, щоб загладити всі конфлікти, які є, і вийти на розуміння того, що суспільству дуже потрібна правоцентристська сильна позиція, сильна партія, і я впевнений, що президент чинить правильно", - пояснив Катеринчук в інтерв'ю журналістам.

Відповідаючи на питання щодо перспектив заміни керівництва партії, а також можливості його призначення на посаду глави НСНУ, Катеринчук сказав, що президент у своєму виступі дав оцінку керівництву партії, до якого належить і сам Катеринчук. "Тому всі, хто почув президента, роблять свої висновки", - додав він.

Як повідомлялося, у роботі III з'їзду політичної партії "Народний Союз "Наша Україна" було оголошено перерву на три тижні для відпрацьовування пропозицій, що пролунали від почесного голови НСНУ Віктора Ющенка, і створити необхідні для реалізації пропозиції робочі органи.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування