Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" ще півтора місяці буде безлад

Субота, 21 жовтня 2006, 14:22

Член "Нашої України", заступник глави Секретаріату президента Віктор Бондар вважає, що місяця чи півтора вистачить для оновлення партії.

"Це, буквально, я думаю, місяць-півтора, і ви побачите абсолютно нові обличчя. Наступний з'їзд повинен визначити керівний склад партії", - сказав Бондар в інтерв'ю журналістам у суботу.

Він підкреслив, що не хотів би зараз прогнозувати розвиток подальших подій і називати якісь кандидатури на керівні посади в партії.

Разом з тим, він не вважає, що на наступному з'їзді повинен пройти так званий суд над тими, хто винен у партійній ситуації, що склалася.

На його думку, зараз є більш актуальні питання - це розробка стратегії діяльності партії, це відповідальність за подальші кроки партії і за реалізацію реформ у державі.

Разом з тим, Бондар висловив думку, що неправильно йти на непідготовлений з'їзд партії.

"Йти на з'їзд, який абсолютно не підготовлений, який не має ніяких подальших кроків того, що повинно бути зроблено - це неправильно. Я не хочу брати участь у такому просто шоу, у якому немає логічного кінця", - сказав Бондар.

"На етапі остаточної підготовки до з'їзду, коли вже були залучені нові обличчя до цієї підготовки, у мене й інших наших колег виникло багато питань, на які ми не почули відповідь", - сказав він.

У той же час, на уточнююче питання, навіщо ж тоді треба було скликати людей, Бондар сказав: "Президент повинен був сказати своє слово".

"Йдуть дискусії щодо створення нової партії, йдуть дискусії щодо нашої участі в партії, там молодих політиків, йдуть дискусії щодо того, де буде президент, де буде партія, чи розпускається вона чи вона буде жити, хто буде в керівному складі партії і взагалі, чи буде партія впливовою чи ні. І в цій ситуації відкласти і сказати, що ми ще тиждень-місяць будемо ще думати - це неправильно", - відзначив він.

Бондар також сумнівається в можливості участі "Нашої України" у єдиній опозиції з Блоком Юлії Тимошенко.

"На мою думку, дуже складно увійти двічі в ту саму ріку. Я думаю, що більш перспективним є створення на базі "Нашої України" потужної партії, а далі кожний має свій вибір: або хтось буде в блоці Юлії Володимирівни, або ж хтось буде в блоці з "Нашою Україною", - сказав він.

Ліга, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування