Соціалісти вирішили, що якби не вони, Україна би пропала

Понеділок, 23 жовтня 2006, 12:43

Соцпартія має достатній кадровий потенціал, здатний взяти повну відповідальність за формування влади в Україні.

Про це йдеться у зверненні активу Київської обласної організації СПУ до жителів області з нагоди 15–ї річниці створення партії.

"На сьогоднішній день Соцпартія має стабільну тенденцію до росту своїх рядів. Чисельність членів партії вже перевищує 300 тисяч... В обласній, районних, міських, сільських радах працює 2670 депутатів соціалістів. Кожний шостий сільський голова в області є соціалістом", - сказано у зверненні.

Соціалісти стверджують, що з самого початку своєї діяльності СПУ "активно долучилася до політичного життя нашого суспільства"

"Соціалісти підтримали ідею української державності в часи політичної невизначеності, стали на захист соціальної справедливості, загальнолюдських цінностей і прогресивних здобутків радянської доби", - йдеться у зверненні.

За словами членів Соцпартії, особливого утиску партія зазнала в часи "режиму Кучми".

"За партійну приналежність соціалістів звільняли з роботи, погрожували їм та їхнім сім’ям. Проте партія не лише вистояла, але й продовжувала активно впливати на суспільне життя - організовувала всеукраїнські акції протесту "За Україну без Кучми!” та "Повстань, Україно!”, розвінчувала антинародну сутність режиму, причетність найвищого керівництва держави до кримінальних злочинів, до вбивства журналіста Гонгадзе", - стверджують вони.

Соціалісти також заявляють, що за свою політичну активність, СПУ "була визнана демократичними політичними силами центром опозиційності в Україні".

Крім того, за їх словами, після президентських виборів, СПУ "робила все можливе, щоб коаліція демократичних сил відбулася, сподіваючись на встановлення демократичних принципів формування влади, її прозорості, антикорупційності та введення в дію політичної реформи".

"Після парламентських виборів боротьба між БЮТ, НСНУ, партією Регіонів за фінансово-економічні владні важелі серйозно загрожувала нашій молодій, ще не стійкій, державності. У зв’язку з цим, СПУ ухвалила єдине можливе рішення для стабілізації політичної ситуації в Україні - створити противаги між цими партіями, враховуючи дві обставини – долю політичної реформи як головного чинника нової системи влади та перспективи партії", - сказано у зверненні.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування