Ющенко попросив парламент не зволікати

Понеділок, 23 жовтня 2006, 16:05

Президент Віктор Ющенко закликає політичні сили парламенту не зволікати з розглядом та прийняттям пакету законопроектів, необхідних для вступу України до СОТ.

Про це він заявив у понеділок в інтерв'ю журналістам у Будапешті, коментуючи позицію Верховної Ради щодо затягування розгляду цього питання, повідомляє прес-служба президента.

"Якщо українська сторона – уряд, парламентські політичні сили – зроблять синхронні, взаємозважені кроки, ці закони дають можливість сподіватися, що 21 грудня на засіданні СОТ питання вступу України до цієї організації буде поставлене на порядок денний і зустріне позитивне рішення", – сказав Ющенко.

Глава держави наголосив, що бачить своїм завданням сьогодні мобілізувати всі політичні сили парламенту для прийняття "солідарної позиції" щодо розгляду пакету СОТівських законопроектів до середини листопада.

Він нагадав, що минулого тижня направив зазначені проекти законів до ВР із проханням розглянути їх як невідкладні.

"Моя мета сьогодні – донести до кожної політичної сили парламенту, кожного парламентського комітету, уряду – особливо до тих міністрів, які відповідають за підготовку цілої низки цих законів і будуть відстоювати їх у стінах парламенту: питання вступу до СОТ до кінця року – це наш державний обов'язок перед країною", – підкреслив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News