Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков розповів, як Ющенко вмикає "прибиральний комбайн", коли наступає "гаплик"

Понеділок, 23 жовтня 2006, 16:13

Колишній депутат Олександр Волков вважає, що найближчим часом відбудеться кінцевий розкол "Нашої України".

"Усе свідчить про те, що ця політична сила на ладан дише, у неї агонія. Вона розсиплеться на дрібні шматочки, частина її приєднається до Юлії Володимирівни, це, передусім, Рух, можливо, команда Катеринчука, якась частина буде зорієнтована на вступ до "Регіонів" (цей вступ буде уповільненим) і залишиться ситуативне болото, яке буде час від часу підключатися при голосуванні коли до тих, коли до інших", - сказав Волков в інтерв’ю УНІАН.

"Абсолютно переконаний, що самостійної дієздатної опозиції зі шматків "Нашої України" не вийде", - додав він.

За словами Волкова, у ситуації, яка склалася у партії, винен президент Віктор Ющенко і лідер "Нашої України" Роман Безсмертний.

"Безсмертний заслабкий, а президент виявився ще слабшим. Звідси шарахання "Нашої України" то в бік Тимошенко, то в бік "Регіонів", - сказав він.

"Мене завжди дивувала позиція Ющенка. У важкий для нього час, у 2004 році, коли Роман Петрович очолював штаб, Ющенко зрозумів, що його виборчій компанії – повний гаплик, він за настійливою рекомендацією поміняв Романа Безсмертного. Поміняв на Зінченка, на Тимошенко, на іншу команду, яка привела Ющенка до перемоги", - сказав Волков.

"А потім Віктор Андрійович, як завжди, надягає темні окуляри і наступає вже навіть не на граблі, а на прибиральний комбайн. Боляче б`є себе по лобі і повертає до керівництва партією і фракцією того ж Романа Безсмертного. Людину, безумовно, порядну, але політика і менеджера слабкого", - додав він.

Волков також зазначив, що на майбутньому з’їзді "Нашої України" "буде можливий варіант, коли з`їзд ухвалить рішення про те, щоб продовжити переговори про вступ до великої коаліції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...