Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков думає, що Ющенко знову "вступив у каструлю з лайном"

Понеділок, 23 жовтня 2006, 16:26

Екс-депутат Олександр Волков вважає абсурдним призначення Олександра Зінченка на посаду радника президента.

"Це призначення абсурдне, більш того – дурне, незалежно від того, хто ухвалював це рішення", - сказав Волков в інтерв’ю УНІАН.

"Не тому, що Зінченко хороший або поганий. Справа в іншому: Зінченко рік тому виступив із заявами про корупцію у вищих ешелонах влади і найближчому оточенні президента. Цією заявою фактично було вбито перший кілок для розколу "Нашої України" і відправки уряду у відставку", - зазначив він, додавши, що "всі суди" довели, що Зінченко "брехав, переслідуючи певну політичну мету".

На його думку, призначивши Зінченка своїм радником, президент "у черговий раз вступив у каструлю з лайном".

На питання про його оцінку нових кадрових призначень в секретаріаті, Волков зазначив:

"Ще на початку року, коли я зустрічався з Віктором Андрійовичем, я казав йому, що у нього немає команди, яка б вибудовувала відносини з різними політичними силами. Команди, яка б давала правильні відповіді на актуальні запитання, що висуває суспільство. Я казав, що команда, яка працює з ним, абсолютно непрофесійна. Він не прислухався".

На його думку, прихід до секретаріату президента Віктора Балоги, – "це хапання за соломинку".

"Президент не мав іншого виходу, окрім як залучити кризових менеджерів. Я знаю Віктора Балогу, він може працювати по двадцять годин на добу. На превеликий жаль, навряд чи щось з цього вийде", - сказав Волков.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування