Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко доручив Морозу зайнятися антикорупцією

Понеділок, 23 жовтня 2006, 16:45

Президент Віктор Ющенко очікує від парламенту оперативного розгляду та прийняття поданих ним до ВР антикорупційних законопроектів.

"Сподіваюся, що тут буде все нормально. Ніяких проблем, які заблокували би розгляд цих документів у профільному комітеті, в парламенті надалі я не бачу", – сказав Ющенко, відповідаючи в Будапешті на запитання журналістів щодо свого ставлення до ситуації навколо зазначеного пакету законів, повідомляє його прес-служба.

При цьому, президент зазначив, що спокійно оцінює можливість врахування у поданих ним законопроектах пропозицій та ініціатив від різних політичних сил, профільного комітету ВР, громадських організацій, які можуть виникнути в ході доопрацювання цих нормативних актів.

"Це нормальний хід збагачення документів", – сказав він, додавши, що сприймає такий процес із розумінням і "політичним терпінням".

З іншого боку, Ющенко підкреслив, що не хотів би, щоб прийняття парламентом таких ключових для української нації законів, як антикорупційні, надто затягувалося – адже проблема корупції в Україні "є загальнонаціональною і не має політичних кольорів".

"Це є зло, з яким повинна боротися кожна політична сила", – наголосив президент.

Ющенко повідомив, що звернувся до голови Верховної Ради Олександра Мороза з проханням взяти під особистий контроль хід доопрацювання пакету антикорупційних законопроектів: "Таке слово від спікера я отримав".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: