Чорновіл назвав "Нашу Україну" гвардією Ющенка, яка нічого не вирішує

Понеділок, 23 жовтня 2006, 20:09

Член Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що "Наша Україна" перетворилася з політичної партії на "гвардію" президента.

"Це якась гвардія президента, яка забулася про посох. Вони мають або стати партією, і тоді диктувати свої умови, або якщо вони гвардія, то слухатися свого головнокомандуючого", - сказав Чорновіл в інтерв’ю телеканалу 1+1.

"Наша Україна" сьогодні продемонструвала, що вона є всього на всього певною гвардією президента в парламенті, і не більше. Ми з президентом ці проблеми будемо вирішувати, а "Наша Україна", вибачте, більше ультиматуми може вже не ставити", - додав він.

Чорновіл також підтвердив, що Партія регіонів поки готова залишити за "Нашою Україною" ті посади, які є квотою президента.

"І ми готові корегувати свою політичну лінію з "Нашою Україною" в тих рамках, які не виходять поза чіткі позиції Універсалу", - сказав він.

"Але якщо нам знову почнуть нав’язувати принципи по вступу в НАТО, наприклад, на це ми скажемо ні", - додав депутат.

Він також вважає недоцільним ухвалювати Універсал національної єдності у вигляді закону.

"Якщо хтось з "Нашої України" представить юридичні обґрунтування, наскільки це логічно і ефективно, можливо, на це і пішла би. Але сьогодні є вже заява Олександра Мороза, про те що це буде юридично безглуздий крок", - сказав Чорновіл.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування