Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров клянеться, що Янукович не поступався росіянам у газових переговорах

Вівторок, 24 жовтня 2006, 13:59

Перший віце-прем'єр Микола Азаров спростував повідомлення про нібито готовність українського уряду йти на політичні поступки в газових переговорах з Російською Федерацією.

"Жодних таких пропозицій Україна не готувала. Усе це нісенітниця. Йдуть нормальні переговори. В основному вони зосереджені в економічній площині. Я думаю, сьогодні ми будемо з вами свідками того, що просування (у переговорах з Росією) буде дуже значним", - сказав Азаров журналістам у вівторок.

Раніше низка ЗМІ на минулому тижні висувала припущення, що уряду вдалося домогтися пільгової, порівняно із сусідами, ціни природного газу на 2007 рік у розмірі $130 завдяки політичним поступкам Росії в питаннях євроатлантичної інтеграції, Чорноморського флоту і приватизації.

Водночас прем'єр-міністри України і Росії Віктор Янукович і Михайло Фрадков, за підсумками засідання міжурядового комітету з економічної співпраці, у вівторок у Києві підписали низку двосторонніх документів.

Глави урядів підписали протокол засідання комітету, програму міжрегіональної і прикордонної співпраці між Україною і Росією до 2010 року, а також заходів до неї.

Янукович і Фрадков також затвердили регламент міжурядового комітету.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування