Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко посміялася над домовленостями Януковича

Вівторок, 24 жовтня 2006, 14:42

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає смішною ціну на газ у 130 доларів, про яку майже домовився прем’єр Янукович з урядом Росії.

"Це все злочин. І 95 доларів, і 130 доларів, і 210 доларів. Я тут різниці не роблю. Це смішно, коли чиновники здали ту ціну, яка в нас була до 2010 року", - сказала Тимошенко на брифінгу журналістам.

Вона також наголосила, що "українські інтереси просто брутально здали ще на початку 2006 року, коли підписали угоди з РосУкрЕнерго і розірвали зв’язок між транзитом російського газу і отриманням його Україною".

"Той, хто це зробив, буде відповідати перед народом і перед законом тому, що такого злочину в Україні ще не було", - додала вона.

При цьому Тимошенко висловила подив, що разом із газовими угодами, підписаними 10 років тому, не були переглянуті підписані тоді ж угоди щодо цін оренди землі та майна для Чорноморського флоту.

"Я хочу тільки запитати, чому не переглянули ціни для Чорноморського флоту? Чому сьогодні РосУкрЕнерго збирає кожну копійку з населення і промислових підприємств? І хто сьогодні відповідатиме за те, що "Нафтогаз" знаходиться на межі банкрутства?" – спитала вона.

Тимошенко попередила, що вона також готується до великої прес-конференції, яка буде присвячена "втраті Україною газо-транспортної системи".

"Усі ці заяви про російсько-німецько-український консорціум і взагалі про будь-які консорціуми на базі нашої ГТС наша політична сила вважає національною зрадою", - наголосила вона.

"Я попереджаю тих політиків, які після РосУкрЕнерго прийшли до власності над ГТС, що їм це з рук так як РосУкрЕнерго, не зійде. Хай вони просто навіть не посягають", - підкреслила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування