У зустрічі Ющенка і Путіна знову можуть з'явитися перешкоди?

Вівторок, 24 жовтня 2006, 18:07

Час проведення зустрічі президента Віктора Ющенка і Володимира Путіна залежить від якості роботи комітету з питань економічного співробітництва комісії "Ющенко-Путін".

Про це у вівторок журналістам повідомив глава російського уряду Михайло Фрадков.

Відповідаючи на питання про те, чи можлива зустріч президентів до кінця поточного року, Фрадков відзначив: "Усе буде нормально, усе йде за планом".

За його словами, у вівторок у ході засідання комітету з питань економічного співробітництва міждержавної комісії обговорювалися, у тому числі, і питання підготовки зустрічі глав Росії й України.

"І від того, наскільки якісно ми це робимо, наскільки ефективно паралельно, так би мовити, здійснюється робота відомств і структур, у тому числі і тих, котрі всім добре відомі,.. у тому числі й у паливно-енергетичній сфері, залежить термін і результат проведення зустрічі президентів наших країн", - сказав прем'єр-міністр Росії.

Фрадков прибув в Україну на засідання Комітету з питань економічного співробітництва. У рамках візиту до Києва він має намір зустрітися не тільки з главою українського уряду, але і з президентом Віктором Ющенком.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування