Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчуку "1+1" не потрібний, а Роднянський про "Новий" подумує

Середа, 25 жовтня 2006, 09:19

Власник "Нового каналу" Віктор Пінчук не веде переговорів із президентом "1+1" Олександром Роднянським про купівлю акцій телеканалу "1+1".

Про це "Українській правді" заявили у прес-службі компанії "Інтерпайп" у вівторок.

"Ми не ведемо переговорів про продаж будь-якої частини медіа-активу, в тому числі "Нового каналу". І ми не ведемо переговори про купівлю якоїсь частини каналу "1+1", - заявили у прес-службі.

У свою чергу співвласник каналу "1+1" Олександр Роднянський інформацію про намір продати свою частку в понеділок спростував, пише Комерсант-Україна.

Водночас він не став заперечувати, що розглядає можливість обміну своїх активів: "Що стосується обміну акцій "1+1" на акції каналів, що входять до медіа-холдінгу Пінчука, – це цікавіше".

"Ми шукаємо варіанти розвитку каналу і ведемо переговори з багатьма учасниками українського медіа-ринку. У тому числі і з паном Пінчуком", – сказав він, відмовившись від більш детальних коментарів.

У той же час, претендент на пакет каналу "1+1" Ігор Коломойський, коментуючи журналістам чутки про плани Роднянського поміняти частку в "1+1" на акції "Нового каналу", сказав: "Якщо в Роднянського щось вийде, я буду за нього радий".

На питання, як ця інформація відобразиться на намірах Коломойського, він відповів: "На моїх – ніяк".

Раніше повідомлялося, що Роднянський веде переговори з Пінчуком щодо продажу частки в каналі "1+1".

Одним із варіантів угоди називався обмін Роднянським своєї частки в "1+1" на пакет акцій "Нового каналу", яким володіє Пінчук, повідомляла Ліга.

Також відзначалося, що саме цією угодою пояснюється раптова відмова Роднянського від власних зобов'язань, які стосуються продажі "1+1" іншому відомому українському бізнесмену - власникові групи "Приват" Ігорю Коломойському.

Власниками "1+1", згідно з даними телеканалу, є компанія "Сеntrаl Media Enterprises Ltd." (60%), Роднянський і його партнер Фуксман (по 20%).

При цьому Роднянський має право розпоряджатися 70% "1+1". Інші 30% знаходяться у керуванні дочірньої компанії "Сеntrаl Media Enterprises Ltd." - "Інтер-Медіа".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування