Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров звинуватив канал "Інтер" у зраді України?

Середа, 25 жовтня 2006, 14:38

Перший віце-прем'єр Микола Азаров звинувачує журналістів у необ'єктивності при висвітленні діяльності уряду.

Про це Азаров заявив під час прес-конференції, коментуючи сюжет на телеканалі "Інтер" про те, що гроші з держбюджету розкрадаються при фінансуванні великих транспортних проектів.

"Журналісти з каналу "Інтер", ви на кого працюєте, на Україну чи на Румунію?", - запитав віце-прем'єр, торкнувшись сюжету про те, що канал Дунай - Чорне море перебуває у занепаді.

Азаров сказав, що фінансування робіт із очищення каналу були припинені за прем'єрства Юлії Тимошенко і Румунія відновила свої судноплавські можливості.

Віце-прем'єр зазначив, що у журналіста, який відзняв цей сюжет, "немає совісті".

"Ми що, повинні припинити будівництво доріг?! При чому тут Азаров?", - додав він, коментуючи сюжет про те, що гроші на будівництво автобану Київ-Одеса були розкрадені.

"Колеги, друзі, я розумію, що є політична боротьба, що є замовлення, але ж повинна бути об'єктивність", - зазначив Азаров.

Він наголосив, що заборонив урядовцям виправдовуватися за такі сюжети: "Я категорично сказав: колеги, не виправдовуйтеся! Хтось "чушь" несе. Хтось висуває безглузді версії – а ви повинні виправдовуватися?!".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування