Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович згадав, як його гнали і переслідували

Четвер, 26 жовтня 2006, 10:59

Прем'єр Віктор Янукович вважає, що перебування Партії регіонів в опозиції було корисним, оскільки було часом очищення.

Про це йдеться в привітанні Януковича однопартійців з 9 річницею створення Партії регіонів.

"Для нас робота в опозиції була і часом очищення. Партія позбулася баласту, тих, хто під її прапорами хотів прорватися до теплих місць і зайняти крісла в затишних кабінетах. Але замість них наші ряди поповнювалися справжніми бійцями, переконаними в правоті нашої справи, готовими працювати з людьми і для людей", - сказано в привітанні.

На думку Януковича, час перебування Партії регіонів в опозиції був часом "неприкритих гонінь і, прямо скажемо, політичних переслідувань".

"Коли тільки за приналежність до Партії регіонів людину могли звільнити з роботи, коли нашу політичну силу намагалися списати з рахунків, викреслити з життя суспільства, "регіонали" не похитнулися, виявили волю і витримку, всупереч усьому йшли до людей і знаходили їхню підтримку", - заявляє він.

За словами Януковича, сьогодні, "вставши разом зі своїми партнерами по коаліції у керма керування країною, Партія регіонів задає тон у величезній, нелегкій і надзвичайно відповідальній роботі з реформування всіх сфер життя суспільства, з виведення України на нові рубежі економічного розвитку, забезпечення гідного життя народу".

"Перед нами зараз ще більш важкі і відповідальні задачі, у наших руках, без перебільшення, доля держави. І ми зробимо усе для того, щоб об'єднати країну, засипати рови недовіри, і ми разом поведемо Україну до нового життя, до справжнього процвітання, не словами, а справами поліпшуючи життя людей", - сказано в привітанні.

Янукович висловив упевненість, що Партія регіонів "завжди буде в гущавині людей, для неї не буде інших вищих інтересів, ніж інтереси співгромадян і заради цього вона готова на всі звершення".

Як відомо, у четвер проходять урочистості з нагоди 15 річниці створення Соцпартії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування