Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун і К˚ вирішили розслідувати, хто заважав їм розкривати замовні вбивства

Четвер, 26 жовтня 2006, 11:46

Низка депутатів, у число яких увійшов колишній генпрокурор Святослав Піскун, внесли на розгляд Верховної Ради проект постанови про створення слідчої комісії для перевірки фактів перешкоджання керівництвом Генпрокуратури розкриттю замовних убивств.

Як заявили депутати у пояснювальній записці до проекту постанови, необхідність створення такої комісії викликана заявами старшого слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури Галіни Климович про те, що керівництво Генпрокуратури перешкоджає розкриттю замовних убивств.

Ці заяви були обговорені на засіданні Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності 10 жовтня.

Посилаючись на великий суспільний резонанс заяв Климович, а також на відсутність дій Генпрокуратури після двох поданих на ім'я генпрокурора рапортів, автори постанови запропонували створити тимчасову слідчу комісію терміном на шість місяців.

Передбачається, що доповідачем з цього питання виступить член фракції БЮТ Святослав Олійник, який, як запропоновано в проекті постанови, очолить комісію.

Передбачається, що в комісії будуть представлені депутати усіх фракцій парламенту.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування