Тимошенко переслідують політичні замовлення-розправи

Четвер, 26 жовтня 2006, 12:01

Депутат Львівської міської ради від Блоку Юлії Тимошенко Роман Федишин отримав травми й перехожа загинула в результаті вибуху в автомобілі Mitsubishi Pajero, що належить Федишину.

Про це повідомляють Українські новини із посиланням на представника управління МВС у Львівській області.

За його словами, Федишин разом з водієм близько 7:45 четверга прибули до офісу оптового ринку сільськогосподарської продукції "Шувар", директором якого є Федишин.

Після того, як депутат з водієм вийшли з автомобіля, у ньому спрацювала сигналізація. Федишин з водієм повернулися до автомобіля, і в цей момент стався вибух.

Депутат одержав поранення ноги, однак, за даними міліції, відмовився від госпіталізації. Водій не постраждав. Водночас через вибух загинула 14-річна дівчина, яка у цей час проходила повз автомобіль.

Міліція розглядає дві версії інциденту: фінансово-економічна діяльність або політична діяльність Федишина.

Зі свого боку БЮТ заявив, що розцінює "напад на Федишина як політичне замовлення, здійснене брудними руками криміналітету".

"У Львові сталася подія, яка вкотре підтверджує, що разом із поверненням до влади старих кланів, які прагнуть політичного реваншу, знову почав піднімати свою голову бандитизм", - йдеться у заяві прес-служби блоку.

"Це далеко не перший випадок жорсткого терору проти представників нашої опозиційної сили протягом останнього часу. Україна все більше почала нагадувати Чикаго 30-х років, коли життя чесних і порядних людей абсолютно не захищене перед свавіллям і безчинством кримінальних елементів", - додає БЮТ.

Блок Юлії Тимошенко вимагає від Генпрокуратури, СБУ та Міністерства внутрішніх справ покласти край розгулу криміналітету: "Правоохоронні органи зобов'язані в найкоротший термін розслідувати звірство, за яке злочинці повинні понести найжорстокіше покарання".

"Відповідальність за здійснений терористичний акт ми покладаємо безпосередньо на лідерів політико-кримінальних кланів, які сьогодні дорвалися до влади", - додається у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...