Бродський розповів, як син Черновецького "вмазав" йому у вухо

Четвер, 26 жовтня 2006, 12:12

Керівники усіх фракцій у Київській міській раді зібралися на погоджувальну раду в кабінеті секретаря Київради Олеся Довгого для обговорення інциденту, пов'язаного з розміщенням депутатів у сесійній залі.

На погоджувальну раду керівники фракцій були змушені піти, оскільки депутати від БЮТ продовжують виступати проти запропонованого розміщення в сесійній залі.

За інформацією Довгого, горизонтальне (а не вертикальне, як раніше) розміщення депутатів було погоджено в середу з керівниками фракцій Блоку Леоніда Черновецького, "Нашої України", Партії регіонів, Компартії та інших.

Однак, за його словами, у четвер депутати від БЮТ з'явилися в сесійну залу о 8:00, "зламали двері, зайняли місця, на яких були таблички депутатів інших фракцій, ці таблички прибрали".

Через інцидент і бійку депутати не можуть почати свою роботу і розгляд питань, винесених на сесію Київради в четвер.

"Або ми діємо цивілізовано і починаємо роботу сесії, або ж для недопущення безладу розгляд питань доведеться перенести або на наступний день, або на інший тиждень", - підкреслив Довгий.

Як відомо, у четвер депутати від БЮТ і Блоку Леоніда Черновецького влаштували бійку в сесійній залі Київської міськради.

За словами члена фракції БЮТ Михайла Бродського, який брав безпосередню участь у конфлікті, "Блок Черновецького на чолі з молодим Черновецьким намагалися витягти депутата Дмитрука зі свого місця".

"Степан Черновецький, крім того, щоб бити мене, нічого не бачив. Він через три депутати зумів вмазати мені рукою у вухо", - сказав Бродський.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...