Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов привітав "Регіони" з корабля, оминаючи "помаранчеві" рифи

Четвер, 26 жовтня 2006, 14:00

Член Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що для "Регіонів" влада є інструментом повернення суспільства на шлях стабільного соціально-економічного розвитку.

Про це Кушнарьов сказав у привітанні з нагоди 9-річчя Партії регіонів, повідомляє прес-служба "Регіонів".

"Ми не стали в ім'я перемоги за будь-яку ціну очорняти своїх супротивників, як це робили вони в ході президентських виборів 2004 року", - стверджує депутат.

"У нас були інші задачі – переконати громадян України, що політичні ілюзії суспільства, у кінцевому рахунку, приводять до влади політиків, які паразитують на громадській довірі і використовують його у своїх корисливих інтересах", - додає він.

"Нам не потрібна влада заради влади, як про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович у драматичні дні, які передували підписанню Універсала національної єдності. Для нас вона лише інструмент повернення суспільства на шлях стабільного соціально-економічного розвитку", - заявляє депутат.

"Саме тому відбулася антикризова коаліція, незважаючи на наявні ідеологічні розходження її учасників насамперед в економічній сфері. Саме тому ми виступаємо за формування широкої коаліції відповідальних політичних сил", - додає він.

"Партія регіонів у керма реальної влади. Вивірити вірний курс державного корабля між мілин і рифів збанкрутілого помаранчевого режиму можна тільки відповідаючи на глибинні сподівання співвітчизників", - заявляє Кушнарьов.

"Серед яких споконвічне прагнення до мирної праці і повага людської гідності кожного", - додає він.

Кушнарьов упевнений, що "тільки від нас, тих, що взяли на себе цю зобов'язуючу відповідальність, залежить, чим ми розплатимося за кредит довіри, отриманий від суспільства в рік, що передує 10-річчю Партії регіонів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування