"Хтось" пустив чутки про повернення Піховшека у недільні новини "1+1"?

Четвер, 26 жовтня 2006, 14:56

Телеканал "1+1" спростовує інформацію про те, що новинну програму ТСН у неділю на каналі "1+1" віддали В'ячеславу Піховшеку.

Нібито таке рішення було ухвалено керівництвом каналу, повідомляла Ліга з посиланням на джерело в компанії.

За словами співрозмовника, журналісти вже охрестили недільні випуски новин на каналі "воскресінням Піховшека".

"Мало хто очікував, що сумнозвісний на всю країну журналіст воскресне після "помаранчевої революції". Крім того, недільні новини на "1+1" є слабким місцем каналу", - пояснив він.

"За рейтингами вони більш, ніж удвічі поступаються своєму головному конкуренту - програмі "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер". Це могло стати останньою краплею для ухвалення рішення про зміну керівництва програмою і призначенні на цю посаду досвідченого бійця за свободу слова", - додав він.

За даними джерела, одним із перших доручень Піховшеку може стати організація інформаційної кампанії з боротьби співвласника каналу Олександра Роднянського з групою "Приват" і особисто бізнесменом Ігорем Коломойським.

Кампанія під керуванням Піховшека нібито повинна стартувати в неділю, 29 жовтня, стверджує джерело.

Що стосується Олеся Терещенка, ймовірніше за все, він поки залишиться на позиції ведучого недільних новин на "1+1", повідомляло видання.

У прес-службі телеканалу "1+1" на питання "Української правди" про достовірність вищезазначеної інформації заявили, що "вона є необґрунтованою".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування