Черновецький викликає Тимошенко на "двобій" у прямому ефірі

Четвер, 26 жовтня 2006, 15:37

Київський міський голова Леонід Черновецький викликає лідера БЮТ Юлію Тимошенко на дебати в прямому телеефірі.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Щоб політизація Київради не продовжувалася, я сьогодні роблю заяву і щоб кияни знали - я запрошую Юлію Володимирівну Тимошенко для того, щоб ми з'ясували всі питання не кулуарно, як ми це з нею робили до цього, а в прямому ефірі - які є претензії до виконавчої влади", - заявив Черновецький.

Він також повідомив, що вже зустрічався з Тимошенко особисто: "Але більше я з нею, крім як привселюдно, не зустрінуся".

"Сьогодні я розмовляв з керівництвом телеканалу "Інтер", щоб оголосити про те, що я готовий і викликаю її (Тимошенко) на публічні переговори про майбутнє Києва у прямому ефірі, щоб розмовляти з нею один на один у будь-якому варіанті її настрою", - заявив Черновецький.

Він відзначив, що при особистій зустрічі Тимошенко висловлювала думку, що збігалася з позицією мера, а також схвалювала його дії.

Черновецький також відзначив, що БЮТ у четвер викликав під стіни мерії на акцію протесту людей, "які нічого не знають", оскільки постанова про збільшення тарифів ще не підписана.

Разом з тим, він підкреслив, що фракції БЮТ в інших регіонах, у тому числі в Київській області, голосують за збільшення тарифів "причому не в таких масштабах як у Києві".

"Це нечесно. І взагалі це - подвійні стандарти, що я із задоволенням викрию на зустрічі в прямому ефірі на незалежному ні від неї, ні від мене каналі", - заявив Черновецький.

"Я буду вимагати по кожному обвинуваченню факти, яких у неї немає. Я працюю і Києву сьогодні краще, ніж учора", - заявив мер.

У той же час, Черновецький повідомив про перерву в пленарному засіданні Київради до вівторка, 31 жовтня, звинувативши при цьому в зриві сесії фракцію БЮТ: "Сесія сьогодні зірвана, винна в цьому фракція Блоку Юлії Тимошенко".

"Сьогодні це було чисте хуліганство", - підкреслив мер. Зокрема, він відзначив, що члени фракції БЮТ захопили місця, які були призначені для інших фракцій. Разом з тим, до оголошення перерви депутати все-таки затвердили порядок денний.

Як відомо, у залі засідань Київської міськради відбулася бійка між депутатами фракції БЮТ і блоку Леоніда Черновецького через порядок розсадження депутатів у залі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування