Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Тимошенко пішли депутати, тому що на них не тиснув Черновецький?

Четвер, 26 жовтня 2006, 16:58

Із фракції БЮТ у Київській міській раді вийшли вісім депутатів.

Про це заявив секретар ради Олесь Довгий на пленарному засіданні Київради у четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, із фракції БЮТ вийшли депутати Ігор Добруцький, Світлана Зоріна, Микола Ламбуцький, Віталій Бабак, Андрій Артеменко, Олександр Данілов, Олексій Кривопишин і Максим Шкуро.

Крім того, із фракції блоку "Наша Україна" вийшла Ольга Богомолець-Шереметьєва.

Довгий також оголосив про створення нової депутатської групи "Столичні реформи", до якої увійшли п'ять осіб - Добруцький, Зоріна, Богомолець-Шереметьєва, Ламбуцький і Бабак.

Київський міський голова Леонід Черновецький, коментуючи вихід депутатів із фракції БЮТ, заявив, що це пов'язано з частими змінами керівників цієї фракції.

"Це пов'язано з тим, що, коли я починаю працювати з новим головою фракції, ми говоримо про совість, честь, про правду й іноді це має більше значення для цих голів фракцій, ніж думка самого лідера блоку (Тимошенко), що намагається в ручному режимі командувати фракцією", - зазначив Черновецький.

При цьому він категорично відкинув положення про те, що вихід депутатів із фракції БЮТ може бути пов'язаний з будь-яким тиском, що він чинить на цих депутатів. "Я по життю нікому не здатний загрожувати", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування