Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВИРІШИВ, ЩО ЙОМУ РАНО ДУМАТИ ПРО ПРЕЗИДЕНТСТВО

Четвер, 26 жовтня 2006, 18:17

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає передчасним думати про майбутні президентські вибори і має намір на даному етапі зосередиться на роботі в уряді.

"Вважаю, що зараз про це думати рано. На сьогодні я очолюю уряд, перед яким стоїть безліч важливих задач", - сказав Янукович в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Тому на даному етапі я сконцентрую усі свої зусилля на роботі в уряді, який повинен довести ефективність своєї роботи і вивести економіку з кризового стану, вирішуючи при цьому соціальні питання", - відзначив він.

Прем'єр також повідомив, що в найближчі дні парламентська коаліція запропонує кандидатури на посади майбутніх міністрів - пропорційно своєму представництву у Верховній Раді.

За словами Януковича, питання відставки міністрів від "Нашої України" і призначення нових буде розглядатися Верховною Радою одночасно, а якщо хто-небудь з міністрів-"нашоукраінців" захоче залишитися в уряді або не подасть відповідної заяви про відставку, це питання також розгляне парламент.

Прем'єр також підкреслив, що законодавча база щодо підстав внутрішньої і зовнішньої політики України застаріла і вимагає відновлення з урахуванням конституційної реформи, перерозподілу повноважень між органами влади.

За його словами, законопроект про основи внутрішньої і зовнішньої політики вже підготовлений, за участю трьох фракцій, які входять до складу коаліції - фракції Партії регіонів, Соцпартії і Компартії.

За його словами, даний законопроект планується розглянути в парламенті вже найближчим часом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування