Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долю "нашоукраїнців" вирішать у понеділок

П'ятниця, 27 жовтня 2006, 16:18

Координаційна рада антикризової коаліції разом з урядом у понеділок має намір обговорити питання щодо відставки міністрів від "Нашої України".

Про це в інтерв'ю журналістам повідомив лідер Компартії Петро Симоненко.

Лідер комуністів підкреслив, що спільне засідання координаційної ради антикризової коаліції й уряду відбудеться в понеділок о 9:00, а до цього часу це питання обговорюватися не буде.

На думку лідера КПУ, необхідно негайно ухвалити рішення щодо міністрів від "Нашої України", "досить займатися політиканством..., потрібно серйозно займатися керуванням".

Симоненко переконаний, що долю міністрів-"нашоукраїнців" буде вирішено вже в понеділок.

Крім того, Симоненко уточнив, що у п’ятницю проходить рада лідерів фракцій антикризової коаліції, у ході якої обговорюється порядок денний на наступний пленарний тиждень і узгоджуються позиції щодо підтримки тих чи інших законопроектів.

Як відомо, у Верховній Раді України зареєстровані заяви всіх міністрів "Нашої України" про відставку з посад, які вони займають в уряді Віктора Януковича.

Про це заявив 19 жовтня лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний. Того ж дня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на прес-конференції заявив, що відкликає свою заяву про відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування