Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко відправив Вакарчука до контрактної армії

Субота, 28 жовтня 2006, 12:52

30 - 31 жовтня лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук з творчим туром відвідає частини і з’єднання Збройних Сил України.

Як повідомляє у суботу прес-служба Міноборони, співак побуває у частинах і з’єднаннях Сухопутних військ, Повітряних Сил та Військово-Морських Сил, які беруть участь у експерименті зі 100% комплектування військовослужбовцями за контрактом.

"Це була наша спільна ініціатива. Святослав дуже поважає військових і висловив бажання відвідати військові частини, поспілкуватися з контрактниками, прапорщиками, офіцерами і членами їхніх сімей", - повідомив міністр оборони Анатолій Гриценко.

Глава оборонного відомства також додав, що Святослав дійсно переймається питаннями професійної армії і вважає, що суспільство повинно знати і мати об’єктивну інформацію про процеси, які відбуваються у Збройних Силах.

"Я хочу подякувати йому за те, що він як творча людина погодився донести свої слова і пісні до військових", - зазначив Гриценко.

Як додав міністр, керівництво військового відомства підтримує такий зв’язок між творчими особистостями, які мають свою громадянську позицію, і військовим середовищем.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування