Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку вбили соратника Тимошенко

Неділя, 29 жовтня 2006, 17:35

У Донецьку вбито засновника ВАТ "Дебальцевий завод металургійного машинобудування" Геннадія Бистрякова.

Тіло Бистрякова було виявлено в його власній квартирі в Донецьку 27 жовтня. На правій скроні загиблого виявлені сліди вогнепального поранення. Під час огляду місця події вилучено гільза калібром 5,6 мм.

У даний час прокуратурою Ворошиловського району Донецька порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Разом з тим, донецька обласна партійна організація "ВО "Батьківщина" вимагає від Генпрокуратури ретельного розслідування убивства Бистрякова, який був також помічником народного депутата від фракції БЮТ Володимира Скубенка і кандидатом від БЮТ у донецьку облраду.

ДОО "ВО "Батьківщина" у своїй заяві розцінює убивство Бистрякова як "виклик подальшому розвитку демократії і утвердженню вільної конкуренції в бізнесі на Донбасі".

"Убивство Геннадія Бистрякова демонструє поступове повернення Донецької області до кривавого, безцеремонного і важкого переділу власності в регіоні, що стало можливим у зв'язку з реваншем тіньових структур в українській політиці", - говориться в заяві.

ДОО "ВО "Батьківщина" висловлює співчуття рідним і близьким Бистрякова і заявляє, що не змириться "зі сваволею кримінальних структур, які намагаються знищити незалежний бізнес на Донеччині".

Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування