Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На скандальну "Озерку" знову наскочили рейдери

Понеділок, 30 жовтня 2006, 10:08

Міліція ліквідувала спробу чергового захоплення дніпропетровського ринку "Озерка".

Як повідомляє Департамент зв’язків із громадськістю МВС, 30 жовтня біля 5 години ранку група невідомих у кількості близько 150 осіб, під'їхавши на автобусах, розпочала спробу проникнення на територію ринку "Озерка" і захоплення його адмінбудівлі.

Охорона ринку чинила опір нападаючим, які, у свою чергу, застосували вибухові пакети, арматуру, зброю травматичної дії тощо.

Працівники міліції спецпідрозділу "Беркут" та внутрішніх військ, що прибули на місце події вже за 15 хвилин, застосували у відповідь спецзасоби і затримали на місці 10 нападаючих.

Інші зловмисники встигли залишити територію ринку. Під час виконання службових обов’язків із пневматичної зброї отримали поранення двоє співробітників спецпідрозділу "Беркут".

Працівниками міліції на території прилеглих до ринку районах міста упродовж двох наступних годин було затримано і доставлено до райвідділів міліції м. Дніпропетровська ще 80 нападників, у яких було вилучено 12 одиниць спецзасобів травматичної дії.

Станом на 11.00 в УМВС України в області створена спеціальна група для проведення розслідування за даним фактом.

У жовтні Дніпропетровська міськрада створила комісію із розслідування рейдерських атак на КП "Озерка" і ЗАТ "ДОПСОК" з боку ЗАТ "Славутич-Капітал".

Адвокати обох організацій заявили про рейдерські атаки на їх підприємства з боку ЗАТ "Славутич-капітал", компанії, наближеної до групи Приват.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...