Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долю міністрів-нашоукраїнців остаточно вирішать депутати

Понеділок, 30 жовтня 2006, 10:28

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що питання відставки міністрів-нашоукраїнців з уряду Віктора Януковича, які написали відповідні заяви, ще не розглядалося.

Про це вона повідомила перед початком засідання погоджувальної ради у понеділок.

За її словами, кожна фракція збереться впродовж понеділка для того, щоб визначитися щодо цього питання.

"І ввечері, після 20.00, ми плануємо зібратися знову у складі коаліції і проговорити позицію кожної фракції. І за цей період, я думаю, ми сконтактуємо із представниками "Нашої України" і дізнаємося про їхнє бачення цього питання", - сказала Богатирьова.

При цьому вона припустила, що заяви міністрів-нашоукраїнців у Верховній Раді розглядатимуться у вівторок.

У свою чергу, як повідомив на погоджувальній раді спікер Олександр Мороз, у вівторок також розглядатиметься проект Бюджету на 2007 рік у першому читанні. На середу, за його словами, заплановане проведення парламентських слухань "щодо готовності України до вступу до СОТ в частині законодавчого забезпечення".

У четвер до розгляду депутатів запропоновано 6 законопроектів щодо СОТ.

На п’ятницю, за словами Мороза, запропоновано до розгляду 8 питань, зокрема, 4 з них – повторний розгляд законопроектів, внесених президентом, а також законопроект про опозиційну діяльність.

Крім того, Мороз повідомив, що у Верховній Раді зареєстровано 2 законопроекти про Кабмін – 1 від уряду, другий – від секретаріату президента.

Кожен з цих законопроектів, за словами Мороза, "має свої переваги", тому він доручив голові профільного комітету визначитися, "який з них буде взято за основу або визначитися як об’єднати їх в один законопроект".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування