У Черновецького не вірять міліції, яка затримала хабарника з його блоку

Понеділок, 30 жовтня 2006, 10:48

Блок Леоніда Черновецького спростовує інформацію про затримання депутата Київради від блоку Ігоря Лаврова правоохоронними органами.

"Депутати фракції Блоку Леоніда Черновецького офіційно заявляють, що жоден депутат Київради від нашої політичної сили не був затриманий і не чинив жодних протиправних дій", - сказано у заяві Блоку, поширеній його прес-службою у понеділок.

Депутати від Блоку Черновецького стверджують, що інформація про затримання Лаврова базувалася "виключно на чутках та спробі знайти дешеву сенсацію".

"Блок Леоніда Черновецького вимагає від цих ЗМІ спростування неправдивої інформації та офіційно вибачитися перед депутатом Київради. В іншому випадку депутат Київради Ігор Лавров залишає за собою право захищати свої честь та гідність у суді", - сказано у заяві.

Водночас, як повідомляє Обком з посиланням на Українські новини, у Головному управлінні МВС у Києві підтвердили, що Лаврова справді затримали співробітники міліції за підозрою в одержанні хабара, і міліція вжила всіх необхідних заходів, які від неї вимагалися у даній ситуації.

За даними ГУ МВС у Києві, кримінальну справу прокуратура ще не порушила, однак усі матеріали їй уже передані.

На даний момент у прокуратурі Києва перебуває представник Управління з боротьби з економічною злочинністю МВС і обговорює питання порушення кримінальної справи.

Раніше джерела "Української правди" повідомляли про затримання Лаврова. За їх словами, його упіймали на гарячому, а саме - отриманні хабаря в розмірі 1,5 тисячі доларів.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...