Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ДЗВОНИВ МЕРУ, ЩОБ ЗАМ'ЯТИ СКАНДАЛ ІЗ СИНОМ?

Понеділок, 30 жовтня 2006, 11:29

Депутат Київради Михайло Бродський з посиланням на свої джерела підтверджує причетність сина київського мера Леоніда Черновецького до бійки в одеському клубі "Ібіца".

Про це йдеться в його коментарі переданому в "Українську правду".

"Пишу тому, що з багатьох джерел отримав інформацію, що Степан Черновецький, син мера Києва, у ніч з 1 на 2 липня таки був причетним до бійки, яка виникла в одеському клубі "Ібіца", - зазначає Бродський.

"Зокрема, мер Одеси Едуард Гурвіц розповідав мені, що 2 липня йому телефонував Леонід Черновецький і просив зам’яти цей скандал, до якого безпосередню причетність мав його син Степан", - наголошує він.

На думку депутата, "ховати кінці у воду, уникаючи відповідальності, а потім стверджувати, мовляв, нічого не було – це характерна для Леоніда Черновецького риса".

Він також додає, що скандал з депутатом Київради Ігорем Лавровим цьому черговий доказ: "отримавши опіку мера столиці пан Лавров тепер розповідає, що міліція його не затримувала, а у відділок він потрапляв у зовсім іншій справі".

"Сподіваюся, що у МВС вистачить професійної честі, аби перешкодити панові Черновецькому "потопити у каламутній воді" чергові кінці чергової справи", - зазначає він.

Як відомо, 2 липня о 6:00 до міліції звернувся начальник безпеки нічного клубу "Ібіца" із заявою з вимогою вжити відповідних заходів до невідомих осіб, котрі в ніч на 2 липня вчинили бійку і завдали тілесних ушкоджень працівникам охорони клубу.

"За свідченням деяких очевидців події, головна особа цієї компанії як дві краплі води схожа на президента акціонерного комерційного банку "Правекс-банк" Степана Черновецького, сина мера Києва", – повідомив тоді представник міліції.

Водночас у кінці вересня справу було закрито через те, що свідки і потерпілі відмовились від попередніх свідчень.

Сам Черновецький заперечував причетність сина до бійки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...